Soundhealing

Een klankbehandeling is een helende massage waarbij gebruik gemaakt wordt van klank en trilling.

We beginnen met een intake waarbij kenbaar wordt gemaakt wat je wensen/klachten zijn.
Je ligt op een massagetafel met kleding aan (eventueel onder een dekentje). De klankschalen worden op- en naast je geplaatst en de klanken en trillingen voel je door je hele lichaam. Dankzij de trillingen wordt je lichaam als het ware gemasseerd en dit bevorderd het natuurlijk herstellend vermogen. Een behandeling met klankschalen brengt je in een diepe staat van ontspanning maar het is daarnaast mogelijk fysieke, emotionele,mentale, spirituele en energetische klachten aan te pakken.
Tijdens een behandeling zul je ontvangen wat op dat moment nodig is voor jou. 

“If you want to find the secrets of the universe,
think in terms of energy, frequency and vibration.” 

Nikola Tesla

Een droomsessie is een sessie waarbij ik verschillende instrumenten ter gehore zal brengen en dit zorgt voor een diepe, weldadige ontspanning. Hierbij worden er geen klankschalen op het lichaam geplaatst.

Een klankmassage is een helende massage waarbij er klankschalen worden aangeslagen. Deze klankschalen kunnen op je of naast je worden geplaatst en de klanken en trillingen voel je door je hele lichaam. Je lichaam wordt dankzij de trillingen als het ware gemasseerd. Een behandeling met klankschalen brengt je in een diepe staat van ontspanning maar het is ook mogelijk fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische klachten te verhelpen.

Bij de energetische behandeling richten we ons iets meer op de CHI, ook wel levensenergie genoemd, door op zoek te gaan naar energetische blokkades in het lichaam kunnen we daar vervolgens op werken.

Tevens is het mogelijk om op locatie bijvoorbeeld uw werknemers of bewoners van een tehuis een moment van diepe ontspanning te laten ervaren, voor meer informatie kunt u contact opnemen.

[Trek gemakkelijke kleding aan zonder knoopjes / ritsen voor een klankbehandeling, alleen schoenen hoeven uit. Warme sokken kunnen prettig zijn.]