Over mij

Mijn naam is Veronique Idzenga – Jansen, geboren in 1986 en woon sinds 2017 samen met de liefde van mijn leven in Hellevoetsluis. Voordat ik hier kwam wonen, was mijn thuis in Noord Brabant, omgeving Breda.

Sinds 2018 ben ik gestart als ondernemer met mijn schoonheidssalon Helius Beauty.
Let it be – Soundhealing is daar in 2020 bijgekomen.
Om het wat makkelijker te maken zijn Helius Beauty en Let it be per januari 2022 verder gegaan onder één naam: PureBalans.

In 2021 ben ik gestart met de opleiding tot orthomoleculair therapeut en in 2022 met de opleiding tot counselor, waarmee ik graag mensen wil gaan helpen om hun gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen.
Gezondheid en welzijn is altijd al een passie van mij geweest, ik ben eerder in de apotheek werkzaam geweest als apothekersassistente, maar daar werd mij duidelijk dat ik mijzelf meer thuis voel bij een holistische benadering.  

Jaren geleden kwam ik met klankschalen in aanraking bij een saunacomplex, waar klankschalensessies gegeven werden waarbij verschillende instrumenten ten gehore werden gebracht en het effect op mij was groot. Ik had vaker geprobeerd te mediteren vóór dat moment, maar tevergeefs. Door de trilling en klanken kwam ik veel makkelijker in meditatieve stand en ik kwam daardoor écht tot rust.

En toen ik eenmaal ontdekt had dat klankschalen heel breed ingezet kunnen worden en kunnen zorgen voor heling op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch vlak heb ik besloten om de opleiding tot Soundhealer te volgen bij Happynings te Breda. In Juni 2021 heb ik mijn diploma behaald.

Mijn kernwoorden zijn liefde, heling, bewustzijn, creativiteit en holisme.

De diepe dalen maar ook de grote hoogtes die ik tot nu toe ervaren heb helpen mij de reis van anderen nog beter te (h)erkennen. Door mijn ervaringen en kennis in te zetten ondersteun ik jou graag door middel van leefstijl adviezen en soundhealing.

Het leven is een reis vol ervaringen en inspiratie!

Ook werk ik samen met Marigna Franzani van PureKracht; we organiseren samen de Love Vibration Meditation op het strand in Hellevoetsluis en geven droomreizen bij yogastudio Carpe Diem.

Ook geven we retraits waarbij het onze missie is om vrouwen te verbinden en in hun kracht komen staan.