Droomreizen

Jezelf even los maken van alle hectiek in het dagelijks leven?

Er zijn maandelijks droomreizen in Hellevoetsluis. Ook zijn deze te boeken op locatie; onder andere bij retraites, verzorgingstehuizen en bedrijven.
Voor meer info graag een mail sturen door op deze link te klikken.

De data bij Yoga studio Carpe Diem staan onderaan deze pagina.

Tijdens de droomreis starten we met een geleide meditatie waarna we muziek en verschillende instrumenten ten gehore zullen brengen. We maken onder andere gebruik van een oceandrum, regenstok, koshi, Feng gong, ratels, Native flute en meerdere klankschalen. Al liggend onder een dekentje onderga je een bad van klank en trilling gedurende ongeveer 60 minuten die elke cel in je lichaam beroert. Dit zal zorgen voor een diepe, weldadige ontspanning waarbij je even heerlijk weg kunt dromen. Doordat je alles los kunt laten kun je bijvoorbeeld tot inzichten komen die je zullen helpen op jouw pad.

Alles stroomt, een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment. Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je weg glijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.

Tot rust komen en jezelf gunnen om helemaal aanwezig te mogen zijn in het moment, te voelen wat je lichaam jou vertelt of gewoon even helemaal weg te dromen, het mag er allemaal zijn.

Wanneer je in diepe ontspanning komt, kan er acceptatie of inzicht ontstaan van bijvoorbeeld stress of gedachten die jou bezighouden en als onbewuste spanning op de achtergrond aanwezig zijn. Ook kun je in deze ontspanning fysieke blokkades opheffen doordat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

Je eigen lichaam is ertoe in staat om er zorg voor te dragen dat je beter in balans komt, op alle gebieden. De toegang tot het geheugen verbetert. Lichaam en geest worden aangesproken om tot rust te komen. Even lekker onthaasten.

Wil je voelen wat klank met je kan doen of gewoon eens lekker een momentje voor jezelf nemen, probeer dan eens uit wat een klankreis voor jou kan betekenen.

Elke reis zal je anders ervaren, je beleeft een volgende droomreis nooit hetzelfde omdat je zult ontvangen wat je op dat moment nodig hebt.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier / via e-mail / via Whatsapp
Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en op welke datum en locatie je graag wilt deelnemen.
Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zelf meenemen: yogamatje/ slaapzak / matrasje om op te liggen, dekentje, kussentje en evt. sokken.

DroomreisSummer Edition I op 23 juli / Summer Edition II op 24 augustus
19.00 – 21.30 uur locatie Mantelschelp 2, Hellevoetsluis

Data 2022 bij Yoga studio Carpe Diem Hellevoetsluis:

(vrijdagen om 15.30-17.00 uur):

  • 28 januari
  • 25 februari
  • 25 maart
  • 29 april
    ZOMERSTOP : Summer editions op 23 juli / 24 augustus (andere locatie, zie hierboven)
  • 28 oktober
  • 25 november

Deelname 2022: €20,- (inclusief thee en iets lekkers)
Na betaling van het betaalverzoek is je plek definitief, restitutie is mogelijk tot 48 uur voor aanvang.

We zien je graag bij onze droomreizen!

Veel liefs,

Veronique & Marigna